Cleaning

Bij Autofer bent u aan het juiste adres voor de deskundige reconditionering van uw auto. Hierbij wordt deze eerst met de hand gewassen, gepolijst en in de was gezet. Autofer werkt uitsluitend met de beste producten voor een gegarandeerd langdurig resultaat voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Wij zorgen niet alleen voor uw auto. Onderstaande behandelingen passen wij ook toe op uw boot, (sta-)caravan of vrachtwagen. Alles is mogelijk, zowel in onze werkplaats als op de door u gewenste locatie.

Cleaning

Behandeling interieur:

- Behandeling voor uw bekleding 
- Ozonbehandeling tegen nare luchtjes 
- Shamporellen van bekleding van stoelen, deuren en hemel;
- Reparatie van uw bekleding;
- Herstelwerkzaamheden dashboard.

Behandeling exterieur:

- Voor nieuwe auto’s: Lakbehandeling 
- Voor auto’s ouder dan 3 maanden: Lakbehandeling 
- Met de hand krasvrij wassen;
- Spotrepair;
- Boomhars, stickers en lijmresten verwijderen;
- Velgen reinigen;
- Polijsten.

 

Wat klanten over ons zeggen:

Kent u dat sprookje van de prinses en de kikker? De glibberige kikker pakte op een dag de gouden bal van het mooie prinsesje uit de vijver en liet haar een belofte doen. Hij mocht alles vragen. Maar ze hield zich niet aan haar belofte, want ze was nou niet bepaald gecharmeerd van die groene slijmbal. De koning gebood haar om haar belofte na te komen. De kikker kroop bij haar in bed en verlangde een kusje. Walgend tuitte ze haar lippen en kuste de koude kikker en die veranderde terstond in een puike prins. Zoiets gebeurde gisteren ook met mijn leaseauto die ik privé heb overgenomen. Zeven jaren zwoegde ik in die wagen langs ’s heren wegen. Die auto werd mijn huis. Maar ik ben een sloddervos. De auto begon eruit te zien als een groene kikker, mos groeide in de gleuven van de deuren.Toen kwam ik bij AUTOFER, een autoschoonmaak bedrijf in Barendrecht. Daar werken tovenaars. Beteuterd keken de mannen naar mijn auto en gingen aan de slag. En voorwaar, onder het groen vandaan kwam een gepoetste prinselijke koets tevoorschijn. Ik wist niet wat ik zag. Mijn kikker is als nieuw. Ik voel me een prins. Nu denkt u, die Van Deurzen gaat zeker de reclamebranche in, maar dat is niet waar. Ik heb natuurlijk gewoon betaald. Maar als iets goed is en het prikkelt de fantasie, dan mag je dat ook wel eens een keer vermelden. Vandaar, kijk zelf maar.

Mogelijk gemaakt door Mobilox